19.3 C
Athens

Οι Ρουμάνοι στέλνουν τον Λουτσέσκου εκτός ΠΑΟΚ: «Η συμβουλή του πατέρα του ήταν να μην επιστρέψει»

Δυσοίωνο βλέπουν το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου, οι συμπατριώτες του μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, που έφερε τον ΠΑΟΚ χωρίς τίτλο, αλλά και πολύ άσχημη αγωνιστική κατάσταση.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Ντάνιελ Ναζάρε, στην εκπομπή «prosport», τόνισε πως η δική του εκτίμηση βλέπει τον Ρουμάνο τεχνικό εκτός Θεσσαλονίκης. Στο σχόλιο του ανέφερε πως αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί γιατί είναι η δεύτερη χρονιά που ο ΠΑΟΚ, μένει άτιτλος.

Ενώ στην εκτενέστερη συζήτηση που έγινε στην εκπομπή υποστηρίχθηκε πως άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος αλλά και ο πατέρας του, Μιρτσέα τον είχαν συμβουλέψει να μην επιστρέψει στον ΠΑΟΚ το 2021.

«Νομίζω ότι δεν θα συνεχίσει και νομίζω ότι χρειάζεται ένα νέο κίνητρο, η δύναμη των παραδοσιακών ομάδων στην Ελλάδα παραμένει. Η ΑΕΚ επιστρέφει μετά από πολύ καιρό, είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι ένας πολύ, πολύ σκληρός αγώνας εκεί και εγώ δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κάνει. Ίσως του χρόνου να πάρει τον τίτλο με τον ΠΑΟΚ, το έχει ξανακάνει αυτό. Γι’ αυτό λέω ότι τον βλέπω να πηγαίνει αλλού και θα χαιρόμουν αν ήταν ακόμα στην Ευρώπη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς