23.3 C
Athens

Τακιανός: Κατά διαστήματα φάνηκε η διαφορά των δύο ομάδων, κάναμε ήδη κάτι παραπάνω από αυτό που ελπίζαμε

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Πυλαία, νικώντας εύκολα τον ΠΑΟΚ, στην επιστροφή του στην ελληνική πραγματικότητα για τα ημιτελικά της Basket League.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 77-97: Ερυθρόλευκη κυριαρχία στη… μαδριλένικη Πυλαία και μία νίκη μακριά από τους τελικούς (vid)

Μετά το πέρας του αγώνα ο προπονητής του δικεφάλου, Φώτης Τακιανός μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για το παιχνίδι ενώ τόνισε και πόσο περήφανος είναι που η ομάδα του βρίσκεται στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλαμε να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γινόταν απέναντι σε μια ομάδα με τις συγκεκριμένες δυνατότητες. Κατά διαστήματα κάναμε καλή προσπάθεια και κατά άλλα διαστήματα φάνηκε η διαφορά των δύο ομάδων στην ταχύτητα και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε.

Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά μας διαστήματα και να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Βέβαια, δεν υπάρχει χρόνος και δεν είναι περίοδος να διορθώσεις. Αλλά θέλουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα και στο ΣΕΦ να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί.

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε από τώρα την επόμενη σειρά. Μένει άλλο ένα ματς. Η επόμενη σειρά είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Πρέπει να δώσουμε το επόμενο παιχνίδι με συγκέντρωση και μετά να δούμε ποιος θα αντιμετωπίσουμε από το ζευγάρι ΠεριστέριΠαναθηναϊκός.

Η μεγάλη πορεία του ΠΑΟΚ έχει μια πολύ καλή εικόνα. Είμαστε στα ημιτελικά. Αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία. Κάναμε κάτι παραπάνω από αυτό που ελπίζαμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς