12.5 C
Athens

Σταϊκούρας: Η ΑΕΚ απέδειξε ότι έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα, φέτος είχε μεγάλο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και εκ νέου βουλευτής της Ν.Δ στη Φθιώτιδα, Χρήστος Σταϊκούρας, παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Lamia Polis 87.7». Μεταξύ άλλων στάθηκε στην φετινή πορεία της ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντας την μια πάρα πολύ καλή ομάδα.

Ενώ ανέφερε πως ευχή του είναι να υπάρξουν και άλλα πρωταθλήματα σαν το φετινό το οποίο χαρακτήρισε ενδιαφέρον. Τέλος παραλλήλισε την δουλειά του Ματίας Αλμέιδα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«H AEK απέδειξε όλη την χρονιά ότι έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ένα σταθερό προπονητικό τιμ. Αποδεικνύεται και στο ποδόσφαιρο ότι αν έχεις σωστή ηγεσία, σωστή καθοδήγηση, καλούς παίκτες και ομαδικότητα, μπορείς να πετύχεις πολλά και σημαντικά πράγματα. Φέτος είχαμε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα, με ισχυρό ανταγωνισμό, με πολύ καλές ομάδες. Βοηθήσαμε σ’ αυτό με την αλλαγή της φορολόγησης των παικτών, άρα ήρθαν καλύτεροι παίκτες στην Ελλάδα. Ενισχύσαμε το θέαμα, ενισχύσαμε τον ανταγωνισμό, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».

Για να δεχθεί στη συνέχεια την ερώτηση αν ο Μητσοτάκης είναι κάτι σαν τον Αλμέιδα και έχει καλή ομάδα, με τον κ. Σταϊκούρα να απαντά: «Φτιάχνει καλή ομάδα και κυρίως συντονίζει και δίνει το όραμα για την χώρα. Αυτό που χρειάζεται είναι όραμα και πράξεις. Δουλέψαμε σκληρά από κοινού με την κοινωνία για να πετύχουμε το βέλτιστο για την χώρα. Ούτε θριαμβολογήσαμε, ούτε πήγαμε σε μια λογική μεμψοιρίας και καταστροφολογίας όπως έκανε η αξιωματική αντιπολίτευση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς