19.3 C
Athens

Μπαρτζώκας: Η ομάδα θα είναι έτοιμη στους τελικούς, σημαντικό σοκ το Final-4 ανεξαρτήτου αποτελέσματος

Ο προπονητής των Ερυθρολεύκων στάθηκε στο άδειασμα που μπορεί να υπάρχει μετά το Final-4, ωστόσο εξέφρασε την πεποίθηση του πως η ομάδα θα είναι έτοιμη στους τελικούς της Basket League

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του Ολυμπιακού, ο οποίος πέρασε εύκολα από το κλειστό της Πυλαίας με 77-97. Έτσι οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν έτοιμοι για τους επερχόμενους τελικούς στην επιστροφή τους στην ελληνική πραγματικότητα κάνοντας το 2-0 και πλέον βρίσκονται ένα βήμα μακριά από αυτούς.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 77-97: Ερυθρόλευκη κυριαρχία στη… μαδριλένικη Πυλαία και μία νίκη μακριά από τους τελικούς (vid)

Ο κόουτς των Ερυθρολεύκων στάθηκε στη… ζωή μετά το Final-4, ενώ τόνισε πως η ομάδα θα είναι έτοιμη στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Είναι ένα ισχυρό σημαντικό σοκ το Final Four ανεξαρτήτου αποτελέσματος καθώς είναι μια κορύφωση σε μια σεζόν. Θέλαμε να επιστρέψουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς και είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίσαμε σήμερα».

Για το τι του άρεσε και τι όχι από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Παίξαμε χωρίς ένταση κάτι που θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό. Είμαι φανατικός υποστηρικτής των παικτών μας αλλά έχουμε θέματα όσον αφορά το άδειασμα ψυχολογικά και κάποιους μικροτραυματισμούς που μας άφησε το Final Four».

Για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα στους τελικούς: «Φυσικά ναι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς