17.2 C
Athens

Εθνική Ελλάδας: Εκτός κλήσεων για Γαλλία και Ιρλανδία ο Φορτούνης

Ο Έλληνας μέσος του Ολυμπιακού αν και ήταν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος, ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό, δεν επιλέχθηκε από τον Γκουστάβο Πογέτ

Οι σύλλογοι στην Ελλάδα ολοκλήρωσαν εχθές και επίσημα τη σεζόν μετά το φινάλε και της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τη διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό. Πλέον ακολουθεί ξεκούραση μέχρι το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, ωστόσο όχι για όλους.

Αυτοί που θα αναγκαστούν να διακόψουν τις διακοπές τους είναι οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να εκπροσωπήσουν την Εθνική μας στα παιχνίδια που έχει να δώσει, κόντρα σε Ιρλανδία και Γαλλία.

Πρόκειται για αγώνες που αφορούν τα προκριματικά του Euro 2024. Ένα όνομα ωστόσο που μένει εκτός και προκαλεί αλγεινή εντύπωση για τις επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ, είναι ο Κώστας Φορτούνης.

Ο Έλληνας μέσος του Ολυμπιακού ο οποίος είχε κληθεί στα τελευταία παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και αγωνίστηκε ξανά με την φανέλα με το εθνόσημο αναμενόταν να κληθεί και σε αυτά τα δύο παιχνίδια, αφού έκανε εξαιρετικά παιχνίδια καθ΄ όλη τη διάρκεια του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος.

Ωστόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε άλλη άποψη περί του θέματος και τον έκοψε από τις κλήσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς