22.4 C
Athens

Αιχμές του Χάμες για τον Ολυμπιακό: «Έπαιξα καλά, δεν μου φέρθηκαν σωστά»

Ο Κολομβιανός σταρ που από τα μέσα της σεζόν κι έπειτα παρουσίαζε εικόνα... περιπατητή στο γήπεδο, θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός δεν του φέρθηκε σωστά

Αιχμές άφησε για το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό ο Χάμες Ροντρίγκες, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της Κολομβίας.

Ο Χάμες Ροντρίγκες ήρθε στον Ολυμπιακό με τις προσδοκίες να είναι υψηλές, αλλά παρά το γεγονός πως ξεκίνησε καλά στο τέλος δεν τις δικαίωσε. Ο Κολομβιανός όσο περνούσε ο καιρός έμοιαζε αδιάφορος και οι εμφανίσεις του (που θύμιζαν… περιπατητή από τον Γενάρη κι έπειτα) μαζί με κάποια θέματα συμπεριφοράς οδήγησαν στον δικαιολογημένο παραγκωνισμό του.

Έτσι, οι δύο πλευρές έφτασαν πριν καν το τέλος της φετινής σεζόν στην κοινή συναινέσει της συνεργασίας τους. Ο Χάμες Ροντρίγκες μίλησε για το πέρασμα του από την Ελλάδα και τους Ερυθρόλευκους και έδωσε τη δική του οπτική, ανακαλύπτοντας πως στον Ολυμπιακό δεν του φέρθηκαν καλά και σοβαρά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «noticiasrcn.com»:

«Ήμουν σε 24 παιχνίδια και έπαιξα αρκετά, θα μπορούσα να έχω πετύχει περισσότερα γκολ. Έπαιξα καλά. Τα νούμερα είναι λίγο χαμηλά για αυτό που έπαιξα.

Δεν το μετανιώνω που αποχώρησα από τον σύλλογο, όπως είπα και πριν. Και περισσότερο όταν δεν σου φέρονται καλά ή με σοβαρό τρόπο και δεν εκτιμούν αυτό που έχεις κάνει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς