24.6 C
Athens

«Στο γήπεδο μπαίνει ο Ολυμπιακός»: Οι Ερυθρόλευκοι παρουσίασαν τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2023/24

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2023/24, ανακοινώνοντας τα προνόμια αλλά και τους τρόπους απόκτησής τους

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2023/24 παρουσίασε σήμερα (25/5) η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Με μότο τον στίχο «Φευγάτε από μπρος, φευγάτε από μπρος στο γήπεδο μπαίνει ο Ολυμπιακός» από τον παλιό ύμνο της ομάδας, παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν η Ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και όπως ανακοινώθηκε τα εισιτήρια θα διατεθούν σε δύο διαφορετικές περιόδους, με την πρώτη να είναι αυτή των ανανεώσεων και να ξεκινάει από αύριο 26/5 πηγαίνοντας μέχρι τις 21 Ιουνίου και τη δεύτερη να ξεκινάει από τις 22 Ιουνίου για όλες τις ελεύθερες θέσεις.

Οι τιμές για την πρώτη περίοδο ξεκινούν από τα 100 ευρώ, ενώ για τη δεύτερη από τα 110. Επίσης, υπάρχουν παιδικά εισιτήρια με έκπτωση 30% εκτός των θυρών 3-7. Τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύον για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά και για τα φιλικά που θα διεξαχθούν με ανοιχτές τις θύρες.

«Φαρμακερός» Καραπαπάς για τελικό κυπέλλου: «Πού έγινε τελικά; Στον Βόλο;»

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους 300 τίτλους που έφτασε ο οργανισμός των Ερυθρόλευκων σε όλα τα αθλήματα και χαρακτήρισε τη φετινή χρονιά παρένθεση.

Αναλυτικά:

«Αντιμετωπίζουμε την επόμενη σεζόν σαν μια χρονιά που θα φέρει νέες επιτυχίες και δόξα στον σύλλογο. Έναν σύλλογο που ξεπέρασε τους 300 τίτλους σε όλα τα σπορ. Θέλω να πω σε όλους τους Ολυμπιακούς πως θα πρέπει να αισθανθούν ακόμη πιο περήφανοι. Είναι ένα μοναδικό αθλητικό επίτευγμα, που έχει συντελεστεί στα τελευταία 12-13 χρόνια που έχει αλλάξει η αθλητική ιστορία του συλλόγου. Είμαστε όλοι περήφανοι που σε αυτή την τελευταία φάση υπάρχει συμμετοχή του κ. Μαρινάκη σε περισσότερους από 125 τίτλους από αυτούς, δηλαδή στο ποδόσφαιρο και στον Ερασιτέχνη.

Φιλοδοξούμε να επιστρέψουμε στη φυσική μας θέση. Φέτος ήταν μια χρονιά-παρένθεση. Αυτό που επιλέξαμε ως σύνθημα είναι λόγια από τον πρώτο ύμνο της ομάδας μας. Όλοι μας έχουμε συνδέσει με αυτά τα λόγια αναμνήσεις και είναι μια συναισθηματική στροφή και νότα που είναι απαραίτητη για να αρχίσουμε με πάθος και αγάπη τη νέα σεζόν. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον κόσμο του περισσότερο στις δύσκολες στιγμές. Μαζί θα μετατρέψουμε τα λόγια μας σε πράξη και θα κατακτήσουμε ξανά τις κορυφές που θέλουμε».

Για την κάρτα μέλους ισχύουν τα εξής:

«Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερα Μέλη του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Οι συνδρομές δεν εμπεριέχονται στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την Κάρτα Μέλους:

  • Στο Internet (www.olympiacossfp.gr)
  • Από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Αναλυτικά ισχύουν:

  • 50 € συνδρομή Μέλους Ερασιτέχνη για όλους τους κατόχους διαρκείας
  • Επιπλέον 50 € οικονομική ενίσχυση στον Ερασιτέχνη για τους κατόχους διαρκείας των θυρών 3 έως 7
  • 50 € οικονομική ενίσχυση στον Ερασιτέχνη για τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας
  • Με την Κάρτα Μέλους, ο κάτοχος θα έχει τη δυνατότητα, με σειρά προτεραιότητας, να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες των Τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (πόλο, βόλεϊ, ανδρών και γυναικών, χάντμπολ ανδρών και μπάσκετ γυναικών) με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους.

Για πληροφορίες σχετικά με την «Κάρτα Μέλους Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2111007060, 10:00 – 18:00 (Δευτέρα-Παρασκευή) ή στο email [email protected]».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς