19.4 C
Athens

Απόλλων Σμύρνης πόλο: Ανανέωση στη συνεργασία με τον Νίκο Δεληγιάννη

Την… αυτονόητη επέκταση της συνεργασίας του με τον Νίκο Δεληγιάννη ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης.

Ο προπονητής που οδήγησε την «αμφίβια ταξιαρχία» στην κατάκτηση του Challenger Cup, αλλά και στην κατάληψη της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα της Α1 υδατοσφαίρισης, θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον πάγκο της ομάδας, προσβλέποντας σε νέες, ακόμη μεγαλύτερες, επιτυχίες.

Ο άλλοτε διεθνής τερματοφύλακας ανέλαβε τον Απόλλωνα τον Νοέμβριο του 2020, τον οδήγησε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και το επόμενο καλοκαίρι προχώρησε σε σχεδόν ολική ανανέωση του ρόστερ, τόσο σε πρόσωπα όσο και σε ηλικία. Με τη νέα ομάδα που δημιούργησε, κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League της περιόδου 2021-22 (όπου αποκλείστηκε σε τριπλή ισοβαθμία με Μλάντοστ και Ερυθρό Αστέρα) και ξανά στα ημιτελικά της Α1, όπου αυτή τη φορά οι «κυανόλευκοι» τερμάτισαν τέταρτοι, αφού πρώτα πέτυχαν μία ιστορική νίκη επί του Ολυμπιακού στο Σεράφειο. Αποκορύφωμα αυτής της τριετίας υπήρξε η φετινή χρονιά, κατά την οποία ο Απόλλωνας πανηγύρισε την κατάκτηση του Challenger Cup, έφτασε «μια ανάσα» από την πρόκριση στους τελικούς των πλέι-οφ (αποκλείστηκε με 2-1 από τη Βουλιαγμένη, την οποία νίκησε στο πρώτο ματς στο Λαιμό) και τελικά κατέλαβε την τρίτη θέση, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στο Champions League της επόμενης περιόδου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που οι άνθρωποι στον Απόλλωνα έμειναν ευχαριστημένοι από την όλη δουλειά που έγινε. Με ικανοποιεί το ότι συνεχίζω σε μια ομάδα όπου όλοι μαζί δημιουργήσαμε κάτι σπουδαίο και εύχομαι με αρκετή δουλειά να μπορέσουμε να το πάμε παραπάνω.

Αυτό που μπορώ μόνο να πω είναι πως είμαι πολύ χαρούμενος, μ’ αρέσει, νιώθω πολύ ωραία εδώ και χαίρομαι πολύ που θα συνεχίσω» δήλωσε ο Δεληγιάννης, στο πλευρό του οποίου θα παραμείνει και τη νέα χρονιά ο συνεργάτης του, Δημήτρης Μιτελούδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόλλων Σμύρνης έχει ανακοινώσει ήδη την ανανέωση της συνεργασίας του με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, και τον διεθνή φουνταριστό και αρχηγό του, Μανώλη Σολανάκη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς