18.8 C
Athens

Σε πρώτο πλάνο για Κορδόν η αξιολόγηση Ελ Αραμπί και Γκάρι Ροντρίγκες

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής αναμένεται να προχωρήσει στην αξιολόγηση των δύο περιπτώσεων στον Ολυμπιακό

Ο Αντόνιο Κορδόν έχει σηκώσει… μανίκια στον Ολυμπιακό, με τον Ισπανό να τρέχει τις εξελίξεις ώστε να κλείσει το συντομότερο δυνατό η υπόθεση προπονητή στους Ερυθρολεύκους.

Ενώ θα ασχοληθεί το προσεχές διάστημα με δύο ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών που δεσμεύονται με συμβόλαια μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο λόγος για δύο… παλιοσειρές του Ολυμπιακού, τους Γκάρι Ροντρίγκες και Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Για τον Μαροκινό επιθετικό η σκέψη που προβληματίζει του ανθρώπους των Ερυθρολεύκων είναι η ηλικία του (36 στα 37) σε σχέση και με το ακριβό του συμβόλαιο, αφού αμείβεται με ένα ποσό άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Ο έμπειρος επιθετικός είχε 49 συμμετοχές, 10 γκολ και πέντε ασίστ, αλλά ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο. Συνολικά, μετράει 200 αγώνες, 88 τέρματα και 24 ασίστ σε τέσσερις χρονιές.

Η φετινή σεζόν όπως αναφέραμε ήταν διαφορετική για τον ίδιο σε σχέση με τις προηγούμενες, αφού αποτέλεσε την εναλλακτική λύση του Σεντρίκ Μπακαμπού. Οπότε τα δεδομένα δείχνουν επικείμενη συζήτηση του Ισπανού τεχνικού τις επόμενες εβδομάδες με τον Μαροκινό επιθετικό και τον ατζέντη του για το μέλλον του 36χρονου στο λιμάνι.

Από την άλλη η περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες είναι όμοια όσον αφορά τα χρήματα που λαμβάνει ο εξτρεμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, αφού τα χρήματα είναι αρκετά (περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο) σε σχέση με την προσφορά του τελευταίου.

Ο Ροντρίγκες είχε μόλις 2 γκολ και 1 ασίστ σε 29 συμμετοχές και οι συχνοί τραυματισμοί του δεν τον άφησαν να βρει ρυθμό. Έτσι ο Κορδόν καλείται να βρει λύση και με τον 33χρονο εξτρεμ εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς