24.2 C
Athens

Απόστολος Τσιτσιπάς: Ατυχές συμβάν, απλώς μια ένταση μεταξύ μητέρας και γιου

Σάλος προκλήθηκε με τον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά τον έντονο διαπληκτισμό που είχε με τη μητέρα του η οποία του έδινε οδηγίες στα ρωσικά κατά τη διάρκεια του αγώνα με αντίπαλο τον Ντανίλ Μεντβέντνεφ στο Open της Ρώμης.

Όλα άρχισαν όταν η μητέρα του ξεκίνησε να του δίνει οδηγίες στα ρώσικα, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να εξοργίζεται και να της ζητάει να μιλάει στα ελληνικά. Λίγο αργότερα μάλιστα η κατάσταση ξέφυγε ακόμα περισσότερο, με τον Έλληνα τενίστα να της μιλάει άσχημα και να της ζητά να φύγει από το box του.

«Μη μιλάς στα ρωσικά. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρωσικά μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα, μη μιλάς στα ρωσικά. Μ@@@@ είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου», είπε ο Τσιτσιπάς, απευθυνόμενος στη μητέρα του.

Η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησε με τον πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολο, ο οποίος σχολίασε το περιστατικό αλλά και τον σάλο που δημιουργήθηκε μετά το ξέσπασμα του τενίστα στη μητέρα του.

«Το ατυχές συμβάν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δεν είναι τίποτα παρά μόνο μία ένταση μεταξύ μητέρας και γιου. Η μητέρα του λειτούργησε με το αίσθημα της μάνας και προσπάθησε να βοηθήσει το παιδί της. Ο Στέφανος ήθελε να δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει μόνος του σε αγώνα χωρίς την υποστήριξη της μητέρας του, γιατί δεν ήθελε να δείξει τις ευαίσθητες πτυχές του στον αντίπαλο», τόνισε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς