15.9 C
Athens

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: 5 ώρες τραυματισμένος δίπλα στους νεκρούς γονείς του ο 8χρονος

Με τέσσερις σφαίρες στο κορμί της εντοπίστηκε μέσα στο παιδικό δωμάτιο η 39χρονη που το πρωί της Δευτέρας έπεσε νεκρή από τον σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε, στη Στρατονίκη Χαλκιδικής.

Η μητέρα δύο ανήλικων παιδιών δέχθηκε τέσσερις βολές από κυνηγετική καραμπίνα, η μία στην πλάτη, που εκτιμάται ότι ήταν η πρώτη, μία στον τράχηλο, μία στον ώμο και μία ακόμα στη δεξιά μασχάλη της. Αφού η γυναίκα έπεσε νεκρή μέσα στο παιδικό δωμάτιο και μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου τους, ο 36χρονος μετέβη στην κρεβατοκάμαρα όπου και έστρεψε την καραμπίνα στο στόμα του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο του 8χρονου

Το απόγευμα της Δευτέρας ολοκληρώθηκε το χειρουργείου του 8χρονου που ήταν παρών στη γυναικοκτονία και έφερε ένα βαθύ τραύμα κάτω από τον αγκώνα του, πιθανότατα από σκάγια. Το σπίτι ήταν γεμάτο από τα ματωμένα ίχνη του αγοριού, το οποίο φέρεται να έμεινε 5 ώρες στο σπίτι με τους νεκρούς γονείς του, μέχρι την άφιξη της γιαγιάς του, που ήρθε αντιμέτωπη με το φρικιαστικό θέαμα και ειδοποίησε τις Αρχές.

Το παιδάκι μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης -που έγινε από παιδοχειρουργούς, παιδοορθοπεδικούς, αλλά και με τη συνδρομή πλαστικού χειρουργού από το νοσοκομείο Παπανικολάου- μεταφέρθηκε προσωρινά στη ΜΕΘ Παίδων λόγω του πολύωρου χειρουργείου. Οι γιατροί εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την εξέλιξη του χειρουργείου, όμως, εκτιμούν ότι ενδέχεται να ακολουθήσουν και άλλα μέχρι την πλήρη αποκατάσταση του χεριού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα είχε αρκετές διενέξεις και η γυναίκα είχε ζητήσει διαζύγιο.

Η οικογένεια έχει ένα ακόμα παιδί, ένα 12χρονο κορίτσι, το οποίο την ώρα του φονικού δεν βρισκόταν στο σπίτι, καθώς είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι της γιαγιάς του. Η γυναίκα καταγόταν από την Ιερισσό ενώ ο δράστης από την περιοχή της Στρατονίκης, όπου και έμεναν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς