24 C
Athens

Η Μόντενα ανακοίνωσε τον ταλαντούχο πασαδόρο Ματία Μπονινφάντε, γιο του προπονητή της εθνικής βόλεϊ Ανδρών

Ο Ματία Μπονινφάντε ζει το απόλυτο όνειρο από τον Σεπτέμβριο του 2022. Ο 18χρονος (24/6/2004) αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης U20 με την εθνική Ιταλίας και με τη φανέλα της Πράτα Πορντενόνε έπαιξε για πρώτη φορά στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας του την περασμένη σεζόν.

Η επόμενη χρονιά θα τον βρει στη Μόντενα πραγματοποιώντας το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ο ταλαντούχος πασαδόρος ανακοινώθηκε από την ιταλική ομάδα και θα φορέσει τη φανέλα της όπως Ντάντε Μπονινφάντε, πατέρας και προπονητής του στην Πράτα – αλλά και νυν κόουτς της εθνικής Ελλάδας –  πριν από οχτώ χρόνια.

Ο αρχηγός της εθνικής U20 της Ιταλίας θα αποτελεί τη ρεζέρβα του πολύπειρου Μπρούνο σε μια ανανεωμένη Μόντενα που θα έχει για προπονητή τον 34χρονο Φραντσέσκο Πετρέλα και νέες αφίξεις.

Ο 23χρονος Ρώσος διαγώνιος Μαξίμ Σαπόζκοφ αποκτήθηκε μετά από μια σούπερ σεζόν στη Βερόνα (ως δανεικός από τη Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ), ο 22χρονος Λευκορώσος ακραίος Ουλατζισλάου Νταβισκίμπα και ο 23χρονος λίμπερο Φιλίπο Φεντερίτσι ακολούθησαν το δρομολόγιο ΜόντσαΜόντενα, ενώ ο 24χρονος κεντρικός Άντον Μπρέμε μετακόμισε στον ιταλικό βορρά από την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπερλίν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς