22.4 C
Athens

Ροντρίγκεθ: Θα ξαναδώ το παιχνίδι, δεν έχω καταλάβει πώς κερδίσαμε τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχασε στο νήμα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague με 78-79. Το φινάλε ήταν εξαιρετικά δραματικό, ιδιαίτερα για τους παίκτες των δύο ομάδων.

Αυτό πιστοποίησε στις δηλώσεις που έκανε ο Σέρχι Ροντρίγκεθ, που τόνισε πως θα ξαναδεί το παιχνίδι γιατί ακόμα δεν έχει καταλάβει πως κέρδισε η ομάδα του.

Μεταξύ άλλων στάθηκε και στη Ρεάλ την οποία αποθέωσε ως σύλλογο, λέγοντας πως ήταν έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό, ενώ τόνισε το πόσο σημαντική είναι η εμπειρία που κερδίζεις όταν φτάνεις στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο BasketNews:

Για το ματς: «Νιώθω κουρασμένος. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε κάτι απίστευτο. Απολαμβάνω να παίζω μπάσκετ. Θα παρακολουθήσω ξανά το παιχνίδι, γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα πώς καταφέραμε να νικήσουμε».

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Είμαστε ένας απίστευτος σύλλογος. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετυχαίνουμε σπουδαία πράγματα. Δουλεύουμε κάθε μέρα για να ζήσουμε τέτοιες στιγμές. Και ήμασταν απολύτως έτοιμοι, επειδή ξέρουμε ότι στο τέλος θα έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε πλεονέκτημα».

Για το πόσο δύσκολο είναι για μία ομάδα να κατακτήσει την EuroLeague: «Εγώ κατέκτησα την πρώτη μου EuroLeague στο 4ο Final Four μου. Έχασα δύο τελικούς πρώτα. Δεν είναι εύκολο. Είμαι περήφανος που έχω δύο EuroLeague με την Ρεάλ και μία με την ΤΣΣΚΑ. Έχω βρεθεί στο Final Four οχτώ φορές. Το πιο σημαντικό είναι η εμπειρία που κερδίζεις όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς