22.5 C
Athens

Σπουδαία κίνηση από τον Ολυμπιακό: Έκλεισε για τεχνικό διευθυντή τον Αντόνιο Κορδόν!

Ο πολύπειρος Αντόνιο Κορδόν συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό κι ανακοινώνεται - Βρίσκεται στην Αθήνα και σηκώνει μανίκια άμεσα ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής

Ο Αντόνιο Κορδόν θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού καθώς η ερυθρόλευκη ΠΑΕ έφτασε σε συμφωνία με τον Ισπανό για να αναλάβει τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο εκλεκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ο Ισπανός και η συμφωνία έπειτα από αρκετές διαπραγματεύσεις είναι γεγονός. Μάλιστα, το έμπειρο στέλεχος που προστίθεται στο οργανόγραμμα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και ταυτόχρονα θα βρει τον εκλεκτό που θα αποτελέσει τον νέο προπονητή.

Οι ανακοινώσεις αναμένονται τη Δευτέρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου καθώς ο Κορδόν βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και πιάνει άμεσα δουλειά.

Τελευταία δουλειά του 60χρονου ήταν στην Μπέτις από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Φεβρουάριο και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, το όνομα του έπαιξε για τη θέση του τεχνικού διευθυντή τόσο στην Μπαρτσελόνα όσο και στην Σεβίλλη.

Ο Κορδόν έχει περάσει μεταξύ άλλων από τις Μονακό (2016-17) το Εκουαδόρ (για πέντε μήνες το 2020), την Ιταλία (Πάρμα) και την Κίνα. Το όνομά του μαθεύτηκε περισσότερο στον κόσμο του ποδοσφαίρου με την πολυετή παρουσία του στην Βιγιαρεάλ όπου παρουσίασε σπουδαία δουλειά (από το 1999 έως το 2016), ενώ θεωρείται από τους κύριους λόγους της επιτυχημένης πορείας της Μπέτις στην οποία βρέθηκε τα τελευταία 2,5 χρόνια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς