22.2 C
Athens

Θρίαμβος Χαϊδαρίου: «Παιχνίδι με παιχνίδι θα βρούμε τον στόχο»

Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Μαργαρίτης Χατζηαλέξης γνωρίζει πολύ καλά χρόνια τώρα τα … μονοπάτια του πρωταθλητισμού, κι αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το πλούσιο βιογραφικό του αλλά και από τη δυναμική των ομάδων που έχει εργαστεί κατά καιρούς. Μαθημένος στα δύσκολα, ο επιτυχημένος τεχνικός έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει της ανηφορικής σεζόν που περιμένει την νέα του ομάδα:
«Σαφέστατα η κλήρωση του διαχωρισμού των ομίλων κάνει πολύ πιο δύσκολο το έργο μας., όλοι στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου έχουμε θέσει έναν στόχο τον οποίο τον κρατάμε για τους εαυτούς μας και αυτό, που κάνουμε, είναι να δουλεύουμε με τρομερή σύνεση, πάθος και διάθεση. Στον όμιλό μας έχουν κληρωθεί πολύ δυνατές κι αξιόλογες ομάδες όπως η Κηφισιά, η Αγία Παρασκευή, η Αργυρούπολη, και πολλές ακόμη πολύ δυνατές ομάδες, που θεωρώ ότι θα διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Εμείς από την πλευρά μας θα κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά.
Παιχνίδι με παιχνίδι θα φτάσουμε στον στόχο Το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας έχει πολλές ιδιαιτερότητες και γνωρίζουμε όλοι ότι είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Συνεχίζουμε τη δουλειά, με ξεκάθαρη επιδίωξη να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς