22 C
Athens

Γιακουμάκης Vs Κούτσιας 2-1, στην ισοπαλία των έξι γκολ μεταξύ της Ατλάντα Γιουνάιτεντ και της Σικάγο Φάιαρ (vids)

Γιώργος Γιακουμάκης και Γιώργος Κούτσιας ήταν οι πρωταγωνιστές των ομάδων τους στο εντυπωσιακό παιχνίδι μεταξύ της Ατλάντα Γιουνάιτεντ και της Σικάγο Φάιαρ με τους δύο Έλληνες να βρίσκουν δίχτυα και το τελικό σκορ να είναι το 3-3.

Το απίστευτο είναι πως κανένας από τους δύο δεν ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα, ωστόσο ήταν αυτοί που καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα. Ο Γιακουμάκης μπήκε στο 46′ και στο 55′ ισοφάρισε για την Ατλάντα.

Ενώ δέκα λεπτά αργότερα, στο 65′ έκανε την απόλυτη ανατροπή για τους φιλοξενούμενους δίνοντας τους προβάδισμα με 2-3 σε εκείνη τη φάση, αφού μετά από κάθετη πάσα, προσπέρασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και πλάσαρε σε κενή εστία

Ο Γιώργος Κούτσιας μπήκε στο παιχνίδι λίγα λεπτά αργότερα, στο 80′ με το Σικάγο να θέλει να πιέσει για την ισοφάριση, κάτι που κατάφερε ο νεαρός επιθετικός εννιά λεπτά αργότερα με σουτ μέσα από την περιοχή, πετυχαίνοντας παράλληλα το πρώτο του γκολ στο MLS.

Σε μήνυμά του μέσω των social media της ομάδας του μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Κούτσιας ανέφερε: «Γεια σας είμαι ο Γιώργος Κούτσιας. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου γκολ στο MLS. Θέλω να συνεχίσω έτσι, θα δουλέψω σκληρά για να συνεχίσει να κερδίζει η ομάδα. Τίποτα άλλο. Την επόμενη μέρα ξανά σκληρή δουλειά στην προπόνηση και συνεχίζουμε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς