23.4 C
Athens

Ταβάρες: Δυνατός αντίπαλος ο Ολυμπιακός, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε

Στο πλάι του Τσους Ματέο και εκπροσωπώντας τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, βρέθηκε ο Έντι Ταβάρες, ο οποίος κλήθηκε να μιλήσει για όσα περιμένει από τον μεγάλο τελικό της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό (21/5 20:00).

Μεταξύ άλλων ο σέντερ της βασίλισσας αναφέρθηκε στην πορεία της Ρεάλ ως εδώ, εκδηλώνοντας την ικανοποίηση του, ενώ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τόνισε πως καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν δυνατό αντίπαλο και θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έντι Ταβάρες για το επερχόμενο Ολυμπιακός – Ρεάλ:

«Για εμάς είναι μία ένας ένας στόχος να είμαστε ανταγωνιστικοί. Τον Αύγουστο θέλαμε να μπούμε στα play-offs, μετά να προκριθούμε στο Final Four και τώρα είμαστε στον τελικό. Η σεζόν ήταν σκληρή, έχουμε ένα νέο προπονητή, το επιτελείο μας βοήθησε αρκετά.

Είχαμε πολλά πάνω και κάτω, βρήκαμε τη λύση, πολεμήσαμε όλοι μαζί. Ευλογία και χαρά που βρισκόμαστε εδώ. Θα έχουμε έναν ανταγωνιστικό και δυνατό αντίπαλο, το έχει δείξει όλη τη σεζόν, παίζουν εξαιρετικά, έχουν παίξει μαζί για χρόνια. Θα είναι δύσκολο, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς