17.1 C
Athens

Κούπερ: Είμαστε καλύτεροι σε σχέση με τον πρώτο γύρο, έχουμε αυτοπεποίθηση για να πετύχουμε το στόχο μας

Matchball… παραμονής καλείται να παίξει η Νότιγχαμ Φόρεστ το απόγευμα του Σαββάτου (20/5, 19:30), κόντρα στην Άρσεναλ με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό θα τη φέρει σε ακόμα πιο ευνοϊκή θέση, όσο αφορά την παραμονή της στην Premier League, την οποία ίσως εξασφαλίσει και από σήμερα.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη που έχει μαζέψει κρίσιμους βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια, κάνοντας δύο σημαντικές νίκες κόντρα σε Μπράιτον και Σαουθάμπτον, καλείται σήμερα να αντιμετωπίσει τους Κανονιέρηδες που θέλουν να μείνουν μέσα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος τουλάχιστον μέχρι τον Κυριακάτικο αγώνα της Σίτι κόντρα στην Τσέλσι.

Ο προπονητής της Φόρεστ Στιβ Κούπερ στάθηκε στη βελτίωση της ομάδας του σε σχέση με την αναμέτρηση του πρώτου γύρου, ενώ τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να είναι στα καλύτερα τους εάν θέλουν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω πως έχουμε εμφανίσει βελτίωση σε σύγκριση με τον περασμένο Οκτώβριο όταν χάσαμε εκεί, αλλά θα πρέπει να είμαστε κάτι παραπάνω από έτοιμοι. Δείτε πόσους πόντους έχουν μαζέψει και πόσα γκολ έχουν βάλει.

Αντιμετωπίζουμε μία κορυφαία ομάδα. Βάλτε κάτω όλα τα δεδομένα και θα δείτε πως πρέπει να είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο,» τόνισε ο Στιβ Κούπερ ενόψει της μεγάλης μάχης με τους κανονιέρηδες το βράδυ του Σαββάτου, για να προσθέσει:

«Πάντα θέλεις το μέλλον σου να βρίσκεται στα χέρια σου. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε αυτή την κατάσταση και πρέπει να την κεφαλαιοποιήσουμε.

Θα χρειαστεί σκληρή δουλειά για να γίνει αυτό αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση και κίνητρο για να το πετύχουμε.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς