19.3 C
Athens

Βόμβα της Corriere dello Sport: «Παραιτείται από τη Νάπολι ο Σπαλέτι»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας, ο Σπαλέτι θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τους πρωταθλητές Ιταλίας, λόγω διαφωνίας του με τη διοίκηση για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν

Βόμβα ρίχνει δημοσίευμα της Corriere dello Sport, σύμφωνα με το οποίο ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει πάρει την απόφαση να παραιτηθεί από τον πάγκο της Νάπολι.

Η Νάπολι επέστρεψε στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου μετά από 33 χρόνια, αλλά το πανηγυρικό κλίμα που υπήρχε στους οπαδούς της μέχρι και σήμερα είναι έτοιμο να χαλάσει. Κι αυτό γιατί, ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας Λουτσιάνο Σπαλέτι, φαίνεται πως είναι έτοιμος να παραιτηθεί.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ο λόγος είναι οι σχέσεις που έχει ο 64χρονος τεχνικός με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, καθώς οι δύο πλευρές διαφώνησαν ριζικά για τον σχεδιασμό ενόψει της επόμενης σεζόν.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η Νάπολι δεν θα πιαστεί στον ύπνο, καθώς έχει ήδη λίστα με υποψήφιους αντικαταστάτες του. Στην κορυφή αυτής βρίσκεται ο Αντόνιο Κόντε, ενώ ακολουθούν οι Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι (Μπράιτον), Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι (Αταλάντα) και Βιτσέντσο Ιταλιάνο (Φιορεντίνα).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς