19.3 C
Athens

«Να αγοράσει μια ομάδα όπως ο… ΜΠΑΟΚ»: Η ειρωνική αναφορά της Τατιάνας Στεφανίδου που έχει εξοργίσει τους Θεσσαλονικείς (vid)

Πιθανότατα έχετε διαβάσει για τη σύλληψη ενός Έλληνα επιχειρηματία στο Παρίσι, ο οποίος φέρεται να έχει συνωμοτήσει σε βάρος των ΗΠΑ και υπέρ της Ρωσίας. Ο Νίκος Μπογονικολός, αν και Πατρινός, μόνο άγνωστος δεν είναι στην αθλητική ζωή της Θεσσαλονίκης αφού είχε εμπλακεί ενεργότατα με τα κοινά του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπογονικολός είχε αναλάβει τις τύχες της ομάδας βόλεϊ του Δικέφαλου το καλοκαίρι του 2002 πετυχαίνοντας μάλιστα να φέρει στη Θεσσαλονίκη έναν εκ των κορυφαίων παικτών στον κόσμο, τον σπουδαίο Σέρβο ακραίο Βλάντιμιρ Γκρμπιτς. Διατήρησε τα ηνία του τμήματος μέχρι τον Ιανουάριο του 2004, ενώ από το 2003 μέχρι το 2005 υπήρξε μέλος του δ.σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Το 2009, ο Μπογονικολός ηγήθηκε ενός επιχειρηματικού σχήματος που επιχείρησε να πάρει υπό τον έλεγχό του την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την αποχώρηση του τότε προέδρου Δημήτρη Δρόσου. Η προσπάθεια, όμως, δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Σε σχετικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή T-Life, η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε αναφορά στον Νίκο Μπογονικολό. Όταν ήρθε η αναφορά στον Δικέφαλο του Βορρά τον αποκάλεσε… «ΜΠΑΟΚ» με ένα πονηρό γέλιο και από τη στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό έχει προκαλέσει την οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Δείτε την αναφορά της Τατιάνας Στεφανίδου στον «ΜΠΑΟΚ» μετά το 8:30 του video:

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς