21.8 C
Athens

Ομπράντοβιτς: Θα παίξουμε κόντρα σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης

Ο Σάσα Ομπράνοβιτς, προπονητής της Μονακό, εμφανίστηκε έτοιμος για την πρόκληση του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό για το Final-4 της Euroleague δηλώνοντας πως οι Γάλλοι θέλουν να συνεχίσουν να ονειρεύονται.

Μάλιστα ο Σέρβος μίλησε με μεγάλο σεβασμό για τους Ερυθρόλευκους, τους οποίους χαρακτήρισε ομάδα με τεράστια ιστορία και τον καλύτερο και πιο έμπειρο προπονητή.

Αναλυτικά ο Ομπράντοβιτς δήλωσε:

Για το γεγονός ότι πολλοί δεν πίστευαν στην Μονακό: «Όλοι από την αρχή αμφέβαλλαν για εμάς ότι θα είμαστε στο Final Four. Είναι σπουδαίο. Το γκρουπ των ανθρώπων που με περιβάλλει με βοήθησε να γίνω καλύτερος προπονητής και να πετύχουμε όλα αυτά. Χαίρομαι που είμαι μαζί σας. Ήρθαμε όχι απλώς για να διαγωνιστούμε, αλλά για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε.»

Για το αν είναι φαβορί ο Ολυμπιακός ή η Μονακό: «Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα με τέτοια ιστορία, τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη και τόση εμπειρία. Είναι διαφορετικά στο Final Four. Εμείς είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τέλος.»

Για το τι σημαίνει η πρόκριση για το κρατίδιο του Μονακό: «Αισθάνεσαι κάθε μέρα μετά την πρόκρισή μας τι σημαίνει αυτό για το Μονακό. Βασικά εδώ και δύο χρόνια το βλέπουμε. Είναι τιμή για εμάς, τους παίκτες, το Μονακό, τους φιλάθλους. Προσπαθούμε να διαφημίσουμε το μπάσκετ. Κάποιες φορές δεν υπήρχε τόση εκτίμηση για αυτό που κάναμε. Αλλά αυτό μας έδωσε κίνητρο για να τα καταφέρουμε. Σίγουρα τα καταφέραμε.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς