19.7 C
Athens

Ολυμπιακός: «Φτιάχνει το όνομά του ο Μαντί Καμαρά»

Για την εντυπωσιακή πρόοδο του μέσου του Ολυμπιακού μίλησε ο Τιερνό Σαϊντού Ντιακιτέ, επισημαίνοντας ότι φάνηκε και με την Εθνική Γουϊνέας

Αν και η μεταγραφή του ήταν… σιωπηλή, εντούτοις ο Μαντί Καμαρά εντυπωσιάζει τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με την Εθνική Γουϊνέας και όπως επισήμανε ο Τιερνό Σαϊντού Ντιακιτέ «…φτιάχνει το όνομά του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο».

Ο αθλητικός σύμβουλος μίλησε για τον παίκτη του Ολυμπιακού, καθώς έκανε ντεμπούτο κόντρα στην Δημοκρατία της Κεντρικής Αφρικής και βοήθησε τα μέγιστα για να επικρατήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

«Απ’ όσους παίκτες είδα για πρώτη φορά στην 11άδα της Εθνικής, περισσότερο μού άρεσε ο Μαντί Καμαρά. Φτιάχνει το όνομά του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ο Μαντί Καμαρά και νομίζω ότι έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Πραγματικά έδειξε πολύ ώριμος για την ηλικία του και νομίζω ότι πλέον κέρδισε την θέση του βασικού», είπε Τιερνό Σαϊντού Ντιακιτέ για τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Πράγματι ο Καμαρά έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και στο Ρέντη με την πρόοδό του και δεν είναι τυχαίο ότι ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει εμπιστευτεί από το ξεκίνημα και ποντάρει πάνω του. Φυσικά ο 21χρονος πρέπει, πλέον, να μάθει να διαχειρίζεται τα πολλά και συνεχόμενα ματς, καθώς προστίθενται και οι υποχρεώσεις με την Εθνική Γουϊνέας.

Αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και να δώσει το παρών στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή στο Καραϊσκάκη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς