20.7 C
Athens

ΑΕΚ βόλεϊ: Ξηντάρα και Καλαντάτζε έγιναν οι επόμενες που ανανέωσαν

Οι ανανεώσεις συνεχίζονται στην ΑΕΚ και στο τμήμα βόλεϊ Γυναικών καθώς μετά τη Λαμπρινή Κωνσταντινίδου (πασαδόρος) σειρά πήραν η Άννα Καλαντάτζε (κεντρική) και Εβίτα Ξηντάρα (λίμπερο).

Ο Γιουνούς Οτσάλ κρατά ουσιαστικά δύο βασικά στελέχη και μια λίμπερο που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις και ως βασική.

Η ανακοίνωση για Ξηντάρα: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Εβίτα Ξηντάρα. Η 30χρονη (09/02/1993) διεθνής λίμπερο, υπέγραψε νέο συμβόλαιο και έτσι παραμένει στο δυναμικό της ομάδας μας και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Η Εβίτα αποτέλεσε μέλος της φετινής ομάδας, που έγραψε Ιστορία, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας στην Άρτα, ενώ συνέβαλε στα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία που κατέγραψε συνολικά η ΑΕΚ.

Εβίτα, καλή επιτυχία και τη νέα χρονιά με τα «κιτρινόμαυρα»!

Η ανακοίνωση για Καλαντάτζε: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Άννα Καλαντάτζε. Η 26χρονη (13/08/1997) διεθνής κεντρική, ύψους 1,82 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Η Άννα πραγματοποίησε μία σπουδαία σεζόν πέρυσι, βοηθώντας σημαντικά στην πρώτη ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από την ΑΕΚ.

Άννα, καλή επιτυχία και με πολλές «κιτρινόμαυρες» επιτυχίες!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς