18.2 C
Athens

Λαρεντζάκης: Δίκαιος άνθρωπος ο Μπαρτζώκας, είμαστε πανέτοιμοι για το Final-4

Το ευχαριστώ του προς τον Γιώργο Μπαρτζώκα και την άποψη του για την εικόνα του Ολυμπιακού και το φετινό Final-4 εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν καλεσμένος στην Cosmote TV, λίγες ώρες πριν η αποστολή των Ερυθρολεύκων πετάξει στο Κάουνας για το Final-4 της φετινής Euroleague.

O Έλληνας διεθνής αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του στον Ολυμπιακό, το φετινό Final-4 και τον Γιώργο Μπαρτζώκα τον οποίο ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που του έδειξε στα ξεκινήματα του. Τέλος στάθηκε και στη μονομαχία που θα έχει με τον Μάικ Τζέιμς στην αναμέτρηση των Πειραιωτών με τη Μονακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο ξεκίνημα του στην ομάδα του Πειραιά λέγοντας: «Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό συνειδητοποίησα πόση δουλειά πρέπει να ρίξω για να μπορέσω να διακριθώ και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας», ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία και στο γυμναστή, Ανδρέα Γκατζούλη που «χωρίς αυτόν δεν θα είχα καταφέρει τίποτα».

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα τόνισε: «Όλοι ήταν και είναι στο πλευρό μου. Παλιοί συμπαίκτες, νυν και φυσικά ο κόουτς Μπαρτζώκας. Ίσως και να αμφέβαλε για μένα, αλλά είδε πόσο πολύ το ήθελα και πόσο πολύ προσπαθούσα να εξελιχθώ. Είναι ένας δίκαιος άνθρωπος. Μου έδωσε ευκαιρίες και τον ευχαριστώ. Πιστεύω ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του» τόνισε και συνέχισε για το Final Four:

«Όλοι είμαστε πιο έτοιμοι. Πέρσι, δεν είχαμε εικόνα. Δεν ξέραμε καν τις διαδικασίες και στο γήπεδο χάσαμε. Αυτή τη φορά έχουμε και την εμπειρία, είμαστε σε καλύτερο επίπεδο και πνευματικά και αγωνιστικά. Είμαστε πανέτοιμοι και έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τη «μονομαχία» με τη Μονακό και τον Μάικ Τζέιμς όπου ήταν συμπαίκτες στον Κολοσσό Ρόδου:

«Ήμασταν συμπαίκτες στον Κολοσσό, είναι ένας παίκτης με τρομερό ταλέντο και αν έχει καθαρό μυαλό μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες τις άμυνες. Εχουμε ένα όπλο που ονομάζεται Τόμας Ουόκαπ και ο Τζέιμς πιστεύω δεν θα περάσει καλά μαζί του. Θα τον… νιώσει!», ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια του Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς