20.2 C
Athens

Πρόεδρος Ίντερ για Λουκάκου: «Mόνο αυτός πίστευε από την αρχή ότι θα φτάναμε στον τελικό»

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ίντερ μόνο ο Ρομέλου Λουκάκου πίστευε ότι οι Νερατζούρι θα φτάσουν στον τελικό της Κωνσταντινούπολης. Κάτι που όπως είπε ο Στίβεν Ζανγκ, πίστευε εξ αρχής.

Μετά το τέλος της δεύτερης αναμέτρησης κόντρα στη Μίλαν, ο Ζανγκ βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου και μίλησε για τον άθλο της Ίντερ που θα βρεθεί μετά από 13 χρόνια στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι μετά τις δυο νίκες στα ημιτελικά επί της Μίλαν, περιμένει να μάθει σήμερα τον αντίπαλο της για τον τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί στις 10 Ιουνίου.

«Κάθε σεζόν είναι ξεχωριστή, αλλά αν μου έλεγες ότι θα φτάναμε στον τελικό του Champions League δύσκολα θα το πίστευα. Ο μόνος άνθρωπος που μου το είπε ήταν ο Λουκάκου. Μου είπε ότι θα πάμε στον τελικό στην αρχή της σεζόν.

Η Ρεάλ και η Σίτι είναι δυνατές ομάδες, εφόσον είμαστε στον τελικό παίζουμε στο ίδιο επίπεδο. Είμαστε απίστευτη ομάδα, θα βάλουμε κάτω το κεφάλι και θα παίξουμε, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος» δήλωσε συγκεκριμένα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς