21.6 C
Athens

Πινέδα: Αφήνω τις συζητήσεις στις ομάδες, θέλω να παίξω στο Champions League

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο FOX Sports στο Μεξικό, ο Ορμπελίν Πινέδα ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το μέλλον του στην ΑΕΚ.

Ο 27χρονος Μεξικανός που ανήκει στη Θέλτα και αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν ως δανεικός στην Ένωση, είναι στα πλάνα των Κιτρινόμαυρων για την επόμενη σεζόν. Μάλιστα η παραμονή του συζητήθηκε μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Ματίας Αλμέιδα σε συνάντηση που είχαν οι δύο τους στις αρχές της εβδομάδας.

Ο ίδιος αποκάλυψε όμως πως δεν ασχολείται με αυτά και αφήνει τις ομάδες να τα κανονίσουν, ενώ παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του, τόσο για κατάκτηση του νταμπλ, όσο και για την πιθανότητα να αγωνιστεί στο Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το μέλλον του: «Το ξεκαθάρισα στον Ματίας ότι οι διαδικασίες θα ρυθμιστούν από αυτούς που κάνουν τις διαπραγματεύσεις, εγώ απλά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου μέσα στο γήπεδο. Οπότε αφήνω τις συζητήσεις στις ομάδες.»

Επιπλέον ανέφερε: «Έχω μιλήσει χιλιάδες φορές με τον Ματίας πόσο όμορφο θα ήταν το νταμπλ εδώ, όπως και στην Τσίβας», ενώ στη συνέχεια σχολίασε: «Το να παίξω στο Champions League θα ήταν το πιο όμορφο πράγμα.»
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς