21.4 C
Athens

Μουρίκης: Η χρονιά στην Ελλάδα τελείωσε όπως πρέπει, τώρα κοιτάμε το Champions League

Χαρούμενος εμφανίστηκε μετά την κατάκτηση του 11ου συνεχόμενου πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό ο Κώστας Μουρίκης, τονίζοντας πως η σεζόν εντός συνόρων ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που έπρεπε.

Ωστόσο όπως επεσήμανε δεν έχει ολοκληρωθεί τίποτα αφού οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους το Final-8 του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε: «Τελειώνει η χρονιά στην Ελλάδα όπως πρέπει, με 3-0. Σίγουρα, δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε, δεχτήκαμε τέσσερα γκολ, αλλά μετά βελτιώσαμε την άμυνα μας, βρήκαμε τις λύσεις και νικήσαμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, έχουμε μπροστά τον βασικό μας στόχο, το Final-8 του Champions League».

Ενώ, ο Γιώργος Δερβίσης τόνισε πως: «Συγχαρητήρια σε όλους. Σήμερα, μπήκαμε νωθρά και η Βουλιαγμένη το εκμεταλλεύτηκε και προηγήθηκε με 4-0. Όμως, δείξαμε τι σημαίνει Ολυμπιακός, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε το πρωτάθλημα για άλλη μια φορά. Οι 300 τίτλοι δείχνουν πόσο μεγάλος είναι ο Ολυμπιακός, είναι κάτι μοναδικό. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, που τόσα χρόνια πρωταγωνιστεί και πετυχαίνει αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς