28 C
Athens

Greece’s Next Top Model: Ξέσπασε σε κλάματα πανέμορφη υποψήφια (video)

Η επιτροπή της έκανε σκληρή κριτική για τις αισθητικές επεμβάσεις!

To Greece’s Νext Top Model επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες από τη συχνότητα του Star, αλλά αυτή τη φορά οι ιθύνοντες φαίνονται αποφασισμένοι να ακολουθήσουν πολύ διαφορετικό δρόμο.

Δεν ενδιαφέρονται για τα αψεγάδιαστα πρόσωπα και κορμιά, αλλά θέλουν να δώσουν βήμα και στη διαφορετικότητα. Από την άλλη, οι κριτές είναι αποφασισμένοι να κάνουν σκληρή κριτική στα υποψήφια μοντέλα που έχουν επέμβει αισθητικά στο σώμα τους.

Ετσι, μια πανέμορφη παίκτρια που διέθετε ύψος και εκπληκτικό κορμί, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση επειδή είχε «πειράξει» το σώμα της.

Η πανύψηλη (1μ.83) Ιωάννα Μπέλα ενθουσίασε τους τέσσερις κριτές με την παρουσία της με το που περπάτησε στην πασαρέλα του Greece’s Next Top Model. Όταν όμως έφτασε κοντά ο Δημήτρης Σκουλός με το έμπειρο μάτι του φωτογράφου εντόπισε αμέσως τις παρεμβάσεις που είχε κάνει… Η ίδια παραδέχτηκε πως είχε πριν από ένα χρόνο πειράξει τα χείλια της, ενώ είχε κάνει αυξητική στήθους και είχε βάλει βλεφαρίδες…

«Τι έχεις πειράξει στο πρόσωπό σου; Εγώ αν σε φωτογραφήσω δεν ξέρω τι θα κάνω με τα χείλη. Δεν ξέρω αν θα μπορώ να τα μαζέψω, γιατί είναι κάτι που τραβάει αμέσως τη ματιά σε κάποιον που σε βλέπει, είτε φωτογραφία, είτε βίντεο, είτε οτιδήποτε. Άντε πες στην φωτογραφία το κλέβεις… στο βίντεο;» σχολίασε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Σε βρίσκω πάρα πολύ εντυπωσιακή. Είσαι μια κουκλάρα. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι άντρες σταματάνε στο δρόμο να σε κοιτάξουν, αλλά τα πράγματα που φαίνονται ψεύτικα στην εικόνα είναι πολύ περιοριστικά», είπε από την πλευρά του ο Άγγελος Μπράτης.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Βίκυ Καγιά: «Εμένα προσωπικά με ενοχλεί πάρα πολύ το στήθος. Σε ήθελα στεγνή. Στεγνή, μοντελάρα. Αν σκεφτόσουν σοβαρά τη μόδα και το μέλλον σου σε αυτή, γιατί να τα κάνεις όλα αυτά; Δεν τα χρειάζεσαι. Είσαι μια κούκλα, αλλά έχεις παρέμβει λάθος στο σώμα σου», σχολίασε η Βίκυ Καγιά εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή της με τις παρεμβάσεις που είχε κάνει η υποψήφια.

Σε δύσκολη θέση η Ιωάννα Μπέλα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, λέγοντας πως: «Είναι λάθη που τα έχω μετανιώσει».

Παρόλο δε που είπε ότι μπορεί να φτιάξει αυτά που έχει πειράξει στο σώμα της (με εξαίρεση το στήθος), δηλαδή να μειώσει τα χείλη της και να βγάλει τις βλεφαρίδες, οι δύο άνδρες της επιτροπής δεν της έδωσαν θετική ψήφο για να περάσει στην επόμενη φάση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς