16.5 C
Athens

Γιουλ: Ήταν στόχος το Final-4, εμείς οι βετεράνοι να δώσουμε το παράδειγμα

Για την επική σειρά κόντρα στην Παρτιζάν από την οποία πήρε την πρόκριση η Ρεάλ Μαδρίτης τον επερχόμενο εμφύλιο αλλά και το Final-4 του Κάουνας μίλησε σε Ισπανικά Μέσα ο Σέρχιο Γιουλ.

Ενώ τόνισε και το ρόλο που έχει ως ένας από τους εμπειρότερους του ρόστερ της Βασίλισσας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σέρχιο Γιουλ:

«Όταν φοράς αυτή τη φανέλα, ο στόχος είναι να φτάσεις στο Final Four και να προσπαθήσεις να το κερδίσεις. Νομίζω ότι κάναμε μια καλή Ευρωλίγκα και πετύχαμε έναν μικρό στόχο, αυτόν να είμαστε στο Final Four, και τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε.

Σε έναν ημιτελικό της Ευρωλίγκα, όλα όσα έχουν προηγηθεί δεν έχουν σημασία. Για παράδειγμα, ακόμα και αν μια ομάδα ερχόταν με πολλούς τραυματισμούς, ή, με δέκα σερί ήττα, θα μπορούσε να περάσει στον τελικό.

Εμείς οι βετεράνοι, μπορούμε να σας δώσουμε κάποιες συμβουλές ή να εξηγήσουμε τα συναισθήματα που προκαλεί ένα Final Four, αλλά πάνω από όλα προσπαθούμε να δίνουμε το παράδειγμα. Αν δεις τον Ρούντι στο Game 5 να πέφτει στο έδαφος τρεις φορές να σώσει την μπάλα στα τελευταία λεπτά και είσαι 23 ετών, δεν έχεις άλλη επιλογή από το να ακολουθήσεις το παράδειγμά του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς