21.4 C
Athens

Παναθηναϊκός Α.Ο.: «Χαιρετίζουμε με ενθουσιασμό την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στη μεγαλύτερη ομάδα του ελληνικού αθλητισμού»

Με κάθε επισημότητα το ΟΑΚΑ ανήκει πλέον στον Παναθηναϊκό με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο νωρίτερα να ευχαριστεί… ανοιχτά την κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα τον πρωθυπουργό.

Γιαννακόπουλος: Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για το ΟΑΚΑ, με τον Αταμάν θα πάρουμε όσα μας στέρησαν σε Ελλάδα και Ευρώπη

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκε τα νέα και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός που μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαιρετίζει τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος χαιρετίζει με ενθουσιασμό την απόφαση για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στη σπουδαιότερη ομάδα που έχει αναδείξει ο Ελληνικός αθλητισμός.

Επιτέλους αποδόθηκε δικαιοσύνη και ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας σταδιακά αποκτά δικές του εγκαταστάσεις σε όλα τα σπορ. Το τμήμα μπάσκετ ανδρών του «τριφυλλιού» έχει χαρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες από όλα τα αθλήματα του Συλλόγου, έχει γαλουχήσει αμέτρητες γενιές «πράσινων» οπαδών και θα αποτελεί πάντα το καμάρι όλων των Παναθηναϊκών.

Λίγα χρόνια μετά τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος – που ήταν ο βασικός αρωγός στην αναγέννηση του ΑΟ – κατάφερε μετά από επίπονες προσπάθειες ετών να εξασφαλίσει το παρόν και το μέλλον της ΚΑΕ Παναθηναικός και παράλληλα να σκορπίσει χαρά, αγαλλίαση και όραμα στα εκατομμύρια των οπαδών του Συλλόγου.

Οι δικές του ενέργειες έφεραν εις πέρας αυτό που επί δεκαετίες φαινόταν ακατόρθωτο και η ιστορία θα τον κατατάξει ως άξιο συνεχιστή της σπουδαίας οικογένειας Γιαννακόπουλων. Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί το εχέγγυο ότι αργά ή γρήγορα τα Αστέρια θα γίνουν περισσότερα. Κάπου εκεί ψηλά, χαμογελάνε πλατιά σήμερα ο Παύλος, ο Θανάσης και ο Κώστας Γιαννακόπουλος…

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε όλα τα επίπεδα.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς