19.9 C
Athens

Ανρί για Μέσι: «Δεν ήταν ποτέ το πρόβλημα στην Παρί ήταν πάντα η λύση»

Ο Λιονέλ Μέσι στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, δεν έγινε δέκτης αποθέωσης, ίσα ίσα μερίδα οπαδών των Παριζιάνων τον αποδοκίμασε έντονα.

Αυτή η εικόνα δεν άρεσε στον Τιερί Ανρί που έσπευσε να υπερασπιστεί τον Αργεντίνο σούπερ σταρ. Ο Γάλλος πρώην παίκτης και νυν προπονητής ανέφερε πως ο Μέσι δεν ήταν ποτέ το πρόβλημα αλλά πάντα η λύση.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Ουδείς είναι πάνω από τους κανόνες. Χάνεις μία προπόνηση, κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα, και δίκαια τιμωρείσαι, δεν υπάρχει θέμα εκεί. Όμως η πραγματική διαμάχη είναι μεταξύ των οπαδών και της διοίκησης από το Κατάρ,» δήλωσε αρχικά ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Άρσεναλ και νυν προπονητής, για να προσθέσει:

«Μερικές φορές είναι στόχος ο Μέσι, μερικές φορές ο Νεϊμάρ, μερικές φορές ο Εμπαπέ που αποδοκιμάστηκε επίσης. Για μένα, δεν είναι ο Μέσι το πρόβλημα.

Έχω παίξει μαζί του και δεν ήταν ποτέ το πρόβλημα, ήταν πάντα η λύση. Είδατε επίσης ότι ήταν η λύση για την Αργεντινή. Δεν μπόρεί να γέρασε μέσα σε δύο μήνες.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς