21.7 C
Athens

Διπλή αποστολή την ίδια μέρα για τον Τσιτσιπά αν περάσει τον Σονέγκο

Η βροχή χάλασε -και- το χθεσινό πρόγραμμα στο τουρνουά Masters της Ρώμης, όπου κάποια παιχνίδια αναγκάστηκαν να διακοπούν λόγω κακοκαιρίας.

Μεταξύ αυτών και το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Λορέντζο Σονέγκο, το οποίο σταμάτησε αναγκαστικά μετά το 1ο σετ, όταν η βροχή έκανε την εμφάνισή της στο Centrale του Foro Italico. Στο σημείο της διακοπής, ο Έλληνας πρωταθλητής βρισκόταν μπροστά με 1-0 σετ (6-3) και σήμερα το μεσημέρι, μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Τζόκοβιτς με τον Νόρι, οι δύο τενίστες θα μπουν ξανά στο κορτ για να ολοκληρώσουν τη μάχη τους.

Εφόσον, καιρού επιτρέποντος, τα παιχνίδια της ημέρας στο Internazionali BNL d’ Italia κυλήσουν σύμφωνα με το αγωνιστικό σχεδιάγραμμα και ο Τσιτσιπάς κερδίσει την πρόκριση απέναντι στον Ιταλό, δε θα προλάβει να ξεκουραστεί καθόλου, καθώς βάσει προγράμματος ο 4ος γύρος θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως το τέλος της ημέρας.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Τσιτσιπάς θα πρέπει να ξαναμπεί στο κορτ απόψε, μετά τις 21:30, για να αντιμετωπίσει έναν εκ των Λορέντζο Μουζέτι και Φρανς Τιαφό, η αναμέτρηση των οποίων επίσης διακόπηκε στο 1-1 σετ και τον Ιταλό να προηγείται με 2-1 στο 3ο σετ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς