19.2 C
Athens

Κατσουράνης: Δίκαια πρωταθλήτρια η ΑΕΚ, εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση του Ολυμπιακού

Το φετινό πρωτάθλημα της Super League ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ στην κορυφή και το γεγονός αυτό κλήθηκε να σχολιάσει στους Betarades o κάποτε παίκτης της Ένωσης, Κώστας Κατσουράνης.

Μεταξύ άλλων ο Έλληνας μέσος τόνισε πως η ομάδα του Αλμέιδα ήταν αυτή που έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο και εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση των άλλων ομάδων και κυριότερα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο, όχι μόνο θεαματικό όπως πολλοί το λένε, αλλά αυτό που έχει περισσότερη ουσία, το ποδόσφαιρο που ήταν καλύτερο να το βλέπεις, το ποδόσφαιρο που είχε πάρα πολλή κίνηση, πολλά τρεξίματα, ήταν πάρα πολύ απαιτητικό. Το είπε ο Πινέδα όταν τελείωσε το ματς στις δηλώσεις του, ότι κάθε μέρα μας ζητούσε και τίποτα δεν κάναμε καλά, να το κάνουμε καλύτερο. Το είπα με δικά μου λόγια. Αυτό λέει στην ουσία ο Πινέδα. Ότι ο προπονητής είναι απαιτητικός. Πέρασε πολύ γρήγορα αυτά που ήθελε στην ομάδα, γι’ αυτό και η ΑΕΚ, εκμεταλλευόμενη και την κατάσταση των άλλων ομάδων, κυρίως του Ολυμπιακού, δίκαια παίρνει το πρωτάθλημα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς