17.8 C
Athens

«ΑΕΚάρα ολέ» από Πορτοσάλτε, «μην το παρακάνουμε» σχολίασε ο Οικονόμου

Πολύς κόσμος και τηλεοπτικά ασχολείται με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ έτσι έγινε και στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη Πορτοσάλτε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον τελευταίο να απαντά: «Καλημέρα, ευχαριστούμε, ΑΕΚάρα ολέ».

Ο Δημήτρης Οικονόμου θέλοντας να πειράξει τον συνάδελφο του γύρισε και είπε στον Άκη Παυλόπουλο «ΑΕΚάρα ολέ, τι θα πει… Δεν σου είπα ότι θα είναι προκλητικός; Δεν με ακούς…».

Και συνέχισε: «Πολύ λαό είδα χθες στην ΑΕΚ και μπράβο του. Το χάρηκε ο κόσμος, εντάξει μετά από χρόνια, λογικό είναι. Εντάξει δεν πειράζει, να μοιράζεται λίγο το παιχνίδι. Φέτος και τέλος, μην το παρακάνουμε… Μέχρι εδώ, τέλος».

Και η στιχομυθία των τριών έκλεισε με τον Άρη Πορτοσάλτε να σχολιάζει προς τον Άκη Παυλόπουλο, δηλωμένο οπαδό του Παναθηναϊκού: «Ένας φίλος μας πονάει» για να πάρει την απάντηση: «Όχι δεν πονάω, είναι περήφανος για την πορεία μας.

Συμπληρώνοντας:« Κάποιοι άλλοι πρέπει να προβληματίζονται, να λένε για τα 48…», με τον Δημήτρη Οικονόμουνα λέει: «Δηλαδή τα 48 είναι λίγα;».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς