19.2 C
Athens

ΠΑΣ Γιάννινα: Θρήνος στους Ηπειρώτες, έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Χριστοβασίλης

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τον χαμό του εμβληματικού προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών...

Σοκ στον ΠΑΣ Γιάννενα, πένθος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε. Ο πρώην πρόεδρος και ο πιο εμβληματικός στην ιστορία της ομάδας, έχασε την μάχη αφού για αρκετά χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Αποτέλεσε πρόεδρο των Ηπειρωτών για 15 χρόνια, όντας παράλληλα και ο μακροβιότερος στην ιστορία του συλλόγου. Στην ομάδα μπήκε το 2008 αγοράζοντας τις μετοχές από τον τότε πρόεδρο Αλέξη Κούγια.

Μάλιστα τα τελευταία έτη κατέγραψε σημαντικές επιτυχίες αφού ο “Άγιαξ της Ηπείρου” αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη την σεζόν 2015/16, ενώ εισέπραξε και ένα μεγάλο ποσό από την πώληση του Ντίνου Μαυροπάνου στην Άρσεναλ (2018) και του Χουάν Χοσέ Περέα στην Στουτγκάρδη (2022).

Ενώ πριν μια εβδομάδα, στις 8 Μαϊου πιο συγκεκριμένα είχε ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών στους δύο γιους του, Γιάννη και Παναγιώτη, οι οποίοι αναλαμβάνουν πλέον να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η ημέρα εκείνη που δεν θα θέλαμε να έρθει ποτέ, δυστυχώς ξημέρωσε. Ο αγαπημένος μας πρόεδρος, Γιώργος Χριστοβασίλης, έφυγε από την ζωή. Όλο αυτό το διάστημα πάλεψε με σθένος και αξιοπρέπεια παρότι η μάχη ήταν άνιση.

Ένας υπέροχος άνθρωπος που από το 2008 όταν και ανέλαβε ιδιοκτήτης του συλλόγου κατάφερε να γράψει τις πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ και να μνημονεύεται ως ο καλύτερος πρόεδρος που είχε ποτέ του ο “Άγιαξ της Ηπείρου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς