16.1 C
Athens

Ολυμπιακός – Ντιναμό Τιφλίδας 19-10: Έκανε το καθήκον του και θα παλέψει για τη 2η θέση στην Ιταλία (vid)

Σε παιχνίδι… προπονητικού χαρακτήρα εξελίχθηκε η μάχη του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Τιφλίδας στο Παπαστράτειο για την προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Champions League.

 

Οι Ερυθρόλευκοι εμφανίστηκαν καταιγιστικοί και πήραν τη νίκη (19-10) που τους επιτρέπει με θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Προ Ρέκο στην Ιταλία να κλειδώσουν τη δεύτερη θέση και να έχουν πιο εύκολο αντίπαλο στο Final Eight. Σε διαφορετική περίπτωση, η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς θα τερματίσει 3η (που είναι και το πιθανότερο) και θα περιμένει να μάθει αντίπαλο για την τελική φάση στο Βελιγράδι.

Ουσιαστικά η αναμέτρηση με τους Γεωργιανούς είχε κριθεί από το πρώτο οκτάλεπτο όταν οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με 5-1 σε ένα διάστημα που και ο Μάρκο Μπίγιατς έπιασε πέναλτι.

 

Με διαδικαστικό τρόπο ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη απέναντι στην Ντιναμό, η οποία είχε κορυφαίο σκόρερ τον Αχβλεντιάνι που πέτυχε έξι γκολ.

Πλέον, οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους τον τρίτο τελικό με τη Βουλιαγμένη την Τρίτη όπου με νίκη στο Παπαστράτειο θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα (στο 2-0 η σειρά).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ 19-10

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-1, 4-2, 6-3, 4-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπίγιατς, Γκίλλας 2, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Φιλίποβιτς 2, Δήμου 5, Παπαναστασίου 1, Ζερδεβάς

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ: Ραντμάντζε, Κιριακίντι, Αχβλεντιάνι 6, Τζιχτσιαρένκα 1, Κεσελασβίλι, Βλάχοβιτς 1, Μέσχι, Σάριτς, Ιμναϊσβίλι 1, Γκιοργκάντζε, Μαλισάου 1, Πιέσιτσαβ, Τζιάπιας

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς