15.9 C
Athens

Επιβεβαίωσε την παραμονή του ο Τράβιτσα: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο κύρος και μου έχει δώσει πολλά»

Ο σπουδαίος πασαδόρος και αρχηγός του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε πως παραμένει και την επόμενη χρονιά στους Ερυθρόλευκους τονίζοντας πως είναι ευτυχισμένος σε έναν σύλλογο με μεγάλο κύρος

Κατέκτησε ευρωπαϊκό τρόπαιο (αναδείχθηκε και MVP στον τελικό του Challenge Cup) κι ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό όντας αρχηγός εντός κι εκτός παρκέ.

Ο σπουδαίος Ντράγκαν Τράβιτσα παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του κι επιβεβαίωσε την παραμονή του και την επόμενη σεζόν, αποκαλύπτοντας πως δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του καθώς αισθάνεται σημαντικός σε έναν σύλλογο με μεγάλο κύρος που του έχει δώσει πολλά.

 

Ο Ιταλός πασαδόρος ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλικό Μέσο ότι: «Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις με τη σύζυγό μου, αλλά προτίμησα να μείνω εδώ όπου έχω έναν ρόλο, μια ευθύνη αλλά και ένα ειδικό βάρος μέσα στην ομάδα. Αυτός ο σύλλογος μου έχει δώσει τόσα πολλά, είναι μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη που έχει μεγάλο κύρος. Δεν θα μπορούσα να πω όχι σε εκείνους που αμέσως με καλωσόρισαν με τόσο μεγάλη φροντίδα και προσοχή. Φυσικά μου λείπει η Ιταλία, η οικογένεια και οι φίλοι μου. Αλλά δεν είναι ώρα ακόμα να γυρίσω στο σπίτι μου στην Πάντοβα. Είμαι χαρούμενος που μένω στον Ολυμπιακό και την επόμενη χρονιά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς