18.9 C
Athens

Παραμένει και τη νέα σεζόν στη Νάπολι ο Σπαλέτι

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην φετινή εξαιρετικά επιτυχημένη σεζόν της Νάπολι και όπως ήταν αναμενόμενο ο πρόεδρος της ομάδας Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις του έδωσε τα κλειδιά της ομάδας και για τα επόμενα έτη αφού συμφωνήθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Ιταλός τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο των Ναπολιτάνων ως το 2025. Η συμφωνία επετεύχθη σε δείπνο που είχαν οι δύο άντρες σε εξαιρετικό κλίμα και ο Σπαλέτι φάνηκε περιχαρής στην συνέντευξη τύπου εν όψει του αυριανού παιχνιδιού των παρτενοπέι σχολιάζοντας όσα έγιναν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε μια θετική συνάντηση με τον πρόεδρο χθες, είμαι σίγουρος ότι το μέλλον θα είναι συναρπαστικό. Μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω με έναν συγκεκριμένο τρόπο φέρνοντας παίκτες σε νεαρή ηλικία αλλά αρκετά ποιοτικούς. Το μέλλον εδώ θα είναι σημαντικό και ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε έναν νέο και πετυχημένο κύκλο με την ομάδα», ήταν τα πρώτα του λόγια για το θέμα σε ερώτηση που δέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Μόντσα και συνέχισε:

«Ήταν ένα ευχάριστο απόγευμα. Ο πρόεδρος ξέρει πως να διαλέγει καλά κρασιά εν αντιθέσει με εμένα, μιας και δε γνωρίζω πολλά. Είπα ότι χρειαζόταν και είμαι ευχαριστημένος», τόνισε για το δείπνο με τον Ντε Αουρέλις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς