18.6 C
Athens

Σλούκας: Σέβομαι την Euroleague αλλά ο Γουόκαπ άξιζε το βραβείο, όχι ο Ταβάρες

Ξέσπασμα του διεθνή γκαρντ στα social media, εκφράζοντας την διαφωνία του προς την απόφαση της Euroleague αναφορικά με τον καλύτερο αμυντικό της σεζόν

Λίγες ώρες νωρίτερα η Euroleague ανακοίνωσε τα βραβεία για την φετινή σεζόν με την ψηφοφορία των προπονητών να δίνει αυτό του καλύτερου αμυντικού στον Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης και όχι στον Τόμας Γουόκαπ του Ολυμπιακού τον οποίο κατέταξαν δεύτερο.

Οι προπονητές της Euroleague επέλεξαν Ταβάρες αντί Γουόκαπ ως κορυφαίο αμυντικό της χρονιάς

Αυτό φαίνεται πως ενόχλησε τον Κώστα Σλούκα, με τον γκαρντ των Πειραιωτών να κάνει κάτι που δεν συνηθίζει. Πιο συγκεκριμένα τοποθετήθηκε μέσω social media και υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του, εκφράζοντας την διαφωνία του προς την Euroleague.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Με σεβασμό στην EuroLeague και σε ένα εξαιρετικό παίκτη που έχει κυριαρχήσει στη διοργάνωση για χρόνια, τον Ταβάρες, κατά την ταπεινή μου άποψη ο Τόμας Γουόκαπ άξιζε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της χρονιάς φέτος. Παράλο που του λείπει το μέγεθος του Γουόλτερ, έβαλε δύσκολα σε κάθε αντίπαλο και είχε τεράστιο συμμετοχή, βοηθώντας την ομάδα μας να εξασφαλίσει την πρώτη θέση (στην κανονική διάρκεια)»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς