15 C
Athens

ΠΑΟΚ: Κρίνεται σήμερα του Τάισον, ερωτηματικό ο Αουγκούστο

Σήμερα στην τελευταία προπόνηση ξεκαθαρίζει το τοπίο στον ΠΑΟΚ αναφορικά με τους απόντες για την τελευταία αναμέτρηση των play-off της Super League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η απογευματινή προπόνηση θα βγάλει και την αποστολή για τον Ραζβάν Λουτσέσκου με την συμμετοχή του Τάισον να κρίνεται κυριολεκτικά στο 90′, αφού εχθές κατάφερε να βγάλει ένα μέρος της προπόνησης.

Στην τριάδα των μεσοεπιθετικών μαζί με τους Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς θα ξεκινήσει ο Ομάρ Ελ Καντουρί στο «last dance» του Μαροκινού στην Τούμπα. Αυτό που δεν είναι σίγουρο για τον καταρτισμό της ενδεκάδας είναι αν ο Λουτσέσκου θα επιλέξει να χρησιμοποιήσει τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που προπονείται κανονικά από την Τετάρτη.

Στο κέντρο της άμυνας του Δικεφάλου θα αγωνιστεί ο Ίνγκι Ίνγκασον. Ο Ισλανδός ξεπέρασε και αυτός τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν και είναι έτοιμος να πάρει και πάλι θέση στην αμυντική γραμμή της ομάδας του.

Δεδομένα στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μπράντον Τόμας, καθώς ο Νέλσον Ολιβέιρα που συνεχίζει την αποθεραπεία του για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο και εναλλακτική λύση στον πάγκο για την γραμμή κρούσης του Δικεφάλου θα αποτελεί ο νεαρός Στέφανος Τζίμας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς