17.8 C
Athens

Ο πολυπόθητος Χουάνγκ, η στάση του Ολυμπιακού και ο χορός των εκατομμυρίων

Ο Νοτιοκορεάτης μέσος έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια: Η αξιολόγηση των προτάσεων, το θέλω του παίκτη και τα δεδομένα ενόψει καλοκαιριού

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ είναι αδιαμφισβήτητα η βιτρίνα του φετινού Ολυμπιακού, ο παίκτης που ξεσήκωσε το Καραϊσκάκης, ο καλύτερος μέσος του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Νοτιοκορεάτης παίζει σαν να έχει τρία πνευμόνια και οι εμφανίσεις του μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης κι όχι μόνο. Το όνομά του ήδη παίζει δυνατά για τις ομάδες ελίτ της Serie A κι όχι μόνο.

«Ζεστό ενδιαφέρον της Ίντερ για Χουάνγκ»

Νάπολι, Ίντερ και στο βάθος Premier League. Ο Χουάνγκ τα κάνει όλα σωστά στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός από τη μεριά του θα κάνει ο, τι περνάει από το χέρι του για να τον κρατήσει στον Πειραιά αναμένοντας και τον προπονητή που θα χτίσει το ερυθρόλευκο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ο παίκτης πάντως είναι χαρούμενος στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Κάποιες πρώτες επαφές για την παραμονή του στο Λιμάνι έχουν ήδη γίνει, είναι βέβαιο ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξει μια γενναία αύξηση στον ήδη υψηλό μισθό του, ενώ οι Πειραιώτες δεδομένα θα πατήσουν και πάνω στο συμβόλαιό του, που τον κρατά δέσμιο στον Πειραιά μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Χουάνγκ

Εν ολίγοις, όποια ομάδα επιθυμεί να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, με την χρηματιστηριακή του αξία να ακουμπά τα 4 εκατομμύρια ευρώ αλλά τον Ολυμπιακό να αξιώνει σχεδόν τα διπλάσια. Κι όχι αδίκως.

Από τα ρεπορτάζ σε Ιταλία και Αγγλία, προκύπτει ότι δεν είναι λίγες οι ομάδες που σκέφτονται σοβαρά να επενδύσουν στον 26χρονο μέσο, με τον Ολυμπιακό να είναι μεν ανοιχτός σε προτάσεις αλλά την ίδια στιγμή να βασίζει πολλά στον Χουάνγκ με φόντο την επόμενη μέρα, ως έναν παίκτη ηγέτη στη μεσαία γραμμή.

Το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς