15.6 C
Athens

Πιόλι: «Ο Λεάο έχει καλές πιθανότητες να προλάβει την ρεβάνς με την Ίντερ»

Ο Στέφανο Πιόλι δεν έκρυψε το γεγονός πως η Μίλαν αναμένεται να έχει πολλούς απόντες στην επερχόμενη αναμέτρηση του πρωταθλήματος κόντρα στην Σπέτσια, ενώ παράλληλα στάθηκε στην κατάσταση του Ράφα Λεάο τονίζοντας πως έχει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην Ίντερ.

Ο Πορτογάλος αναμένεται να παίξει κομβικό ρόλο εάν καταφέρει να αγωνιστεί αφού οι ροσονέρι κυνηγούν την μεγάλη ανατροπή μετά την ήττα με 0-2 στον πρώτο αγώνα από την Ίντερ. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός:

«Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα, όπως το γεγονός ότι ο Ράφα δεν θα είνα διαθέσιμος το Σάββατο, όμως υπάρχουν καλές πιθανότητες να προπονηθεί την Κυριακή και να είναι εντάξει για την Τρίτη.

Οι Ζλάταν και Φλορέντσι θα είναι επίσης εκτός, ενώ δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας και τους Κρούνιτς και Μεσίας που είχαν και αυτοί τραυματισμούς”, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο Πιόλι, για να προσθέσει αναφορικά με το -κρίσιμο για τη μάχη της τετράδας- ματς με την Σπέτσια:

Υπάρχει η υποχρέωση νίκης στο παιχνίδι, τόσο για τη θέση μας στη βαθμολογία όσο και για την προετοιμασία μας για τον αγώνα ρεβάνς με την Ίντερ στο Champions League.

Από εδώ και πέρα όμως θα παίζουμε με το μυαλό και την καρδιά μας. Θα είναι επίσης σημαντικό παιχνίδι για την Σπέτσια αφού για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν θα δώσουν αγώνα έχοντας πέσει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς