24 C
Athens

Ανιγκό: Δεν είναι φυσιολογικό για τον Ολυμπιακό να κυνηγάει την 3η θέση, πλήρεις στην Τούμπα

Σε δηλώσεις του με φόντο το ντέρμπι της τρίτης θέσης κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Ζοσέ Ανιγκό σχολίασε μόνο με μια ατάκα τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών, ενώ υπογράμμισε πως είναι αφύσικο ο Ολυμπιακός να μην διεκδικεί την κορυφή

Ο Ολυμπιακός θα παίξει τα ρέστα του για τη φετινή σεζόν το βράδυ της Κυριακής (14/5) στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ με φόντο την τρίτη θέση και το καλό εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

Οι Πειραιώτες, αφού έκοψαν τον δρόμο του Παναθηναϊκού προς τον τίτλο, ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη για να αποδείξουν ότι ακόμα και με τα φετινά προβλήματα είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, για έναν στόχο που δεν είναι… φυσιολογικός με βάση τη δυναμική του συλλόγου, όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Ζοσέ Ανιγκό.

Ο Γάλλος τεχνικός του Ολυμπιακού πρόσθεσε επίσης πως περιμένει να γίνει ένα “φυσιολογικό παιχνίδι” στη Θεσσαλονίκη σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο τον ορισμό του Ευαγγέλου από την ΚΕΔ, που όρισε Έλληνες διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ παρά τις προειδοποιήσεις του προέδρου της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προαναγγέλλει νομικές ενέργειες σε βάρος των «λαθρεμπόρων» και «στοιχηματζήδων» του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, που αποκάλυψε ότι η ομάδα του δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών:

Για το τελευταίο ματς της σεζόν“Θα το αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα ματς, με επαγγελματισμό, θα αντιμετωπίσουμε όπως την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, με το ίδιο αγωνιστικό πνεύμα με σκοπό να νικήσουμε”.

Για το αν υπάρχουν προβλήματα: “Στην καθημερινότητα υπάρχουν πάντα θεματάκια, αλλά δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αυτή την στιγμή, είναι όλοι πλήρεις για να αντιμετωπίσουν τον αγώνα”.

Για το είναι πρόκληση να διατηρήσει υψηλά το κίνητρο: “Η πρόκληση είναι να κερδίσουμε για να τερματίσουμε 3οι. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό για τον Ολυμπιακό, έχουμε συνηθίσει να τερματίζουμε και θέλουμε να βγαίνουμε πάντα πρώτοι. Ωστόσο αυτή την στιγμή το κίνητρο είναι να βγούμε 3οι για την Ευρώπη”.

Για τους Έλληνες διαιτητές στην τελευταία αγωνιστική: Δεν θέλω να σχολιάσω, εύχομαι να γίνει ένα φυσιολογικό παιχνίδι”.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς