21.4 C
Athens

Σανλί: Ο Αταμάν θα πετύχει στον Παναθηναϊκό, το πάλεψε μέχρι τέλους η Φενέρ

Μεγάλη συνέντευξη στο Πρακτορείο Αναντολού παραχώρησε ο Σερτάκ Σανλί με αφορμή την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στο Final-4 της Euroleague. Ο διεθνής Τούρκος σέντερ εκτός από την πορεία των Καταλανών κλήθηκε να σχολιάσει και άλλα πράγματα.

Μεταξύ αυτών την πορεία των Αναντολού Εφές και Φενέρμπαχτσε με τον έμπειρο άσο να αναφέρει πως η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη πάλεψε την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό μέχρι τέλους ενώ για την Εφές και τον Αταμάν δήλωσε σίγουρος πως ο συμπατριώτης του θα πετύχει ως νέος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ως Τούρκος θα ήθελα η Αναντολού Εφές και η Φενέρμπαχτσε να βρίσκονταν στο Final Four. Θα το λάτρευα αυτό. Η Φενέρ πάλεψε μέχρι τέλους. Έχασαν στο πέμπτο ματς των playoffs. Δεν μπορείς να πεις τη λέξη αποτυχία σε καμία περίπτωση. Οι μικρές λεπτομέρειες καθορίζουν αυτά τα παιχνίδια. Όλοι έκαναν το καλύτερο δυνατόν, αλλά έχασαν. Την επόμενη σεζόν και οι δύο ομάδες μας θα είναι στο Final Four. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι.

Ο Εργκίν ο αδερφός μου είναι ένας προπονητής στον οποίο αρέσουν οι προκλήσεις. Έγραψε ιστορία με την Εφές. Είναι πολύ ευχάριστο που ένας Τούρκος θα προπονήσει αυτόν τον σύλλογο (σσ. τον Παναθηναϊκό). Νομίζω πως θέλει μία καινούργια πρόκληση για τον εαυτό του. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι πετυχημένος. Ο αδερφός μου ο Εργκίν ανοίγει το δρόμο. Ελπίζω να τον ακολουθήσουν κι άλλοι”, ανέφερε ενδεικτικά ο Σανλί.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς