18.9 C
Athens

Ο Μπέος έδωσε το ΟΚ εξευτελίζοντας την ΕΠΟ, στο Πανθεσσαλικό ο τελικός – παρωδία

Με μια επιστολή που εξευτελίζει την ΕΠΟ του Μπαλτάκου για την παροιμιώδη ανικανότητά της, ο Αχιλλέας Μπέος αποφάσισε την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού για τη διεξαγωγή του τελικού - παρωδία ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ

Αφού γύρισαν όλη την Ελλάδα (και το εξωτερικό) στην ΕΠΟ κατέληξαν στο Πανθεσσαλικό, με τον τελικό ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να διεξάγεται στον Βόλο..

Λευκό καπνό έβγαλε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα και τον Βαγγέλη Μαρινάκη να προειδοποιεί σε αυστηρούς τόνους πως αν ο τελικός δεν διεξαχθεί εκεί που έχει οριστεί από την προκήρυξη θα κινηθεί νομικά, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κατέληξε στο… αγαπημένο της Πανθεσσαλικό.

Για να συμβεί όμως αυτό έπρεπε να καμφθούν οι αντιρρήσεις του Αχιλλέα Μπέου. Αυτό συνέβη μετά από κατ’ ιδίαν συζητήσεις που είχε ο Δήμαρχος του Βόλου με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη, οι οποίοι και του εξέφρασαν τους έντονους προβληματισμούς του.

Ο Αχιλλέας Μπέος απέστειλε επιστολή λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στην οποία ενημέρωνε πως παραχωρεί το Πανθεσσαλικό Στάδιο για τη διεξαγωγή του τελικού ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κι έτσι ο τελικός θα γίνει στον Βόλο, με την ημερομηνία και την ώρα να αποφασίζεται τις επόμενες ημέρες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή.

Η επιστολή του Αχιλλέα Μπέου προς την ΕΠΟ:

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς