18.7 C
Athens

Super League Κ15: Στον τελικό με Μιχαηλίδη ο Ολυμπιακός, 2-1 την ΑΕΛ

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας της Super League Κ15 για δεύτερη σεζόν θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός την Κυριακή, καθώς προκρίθηκε στον τελικό του Final Four της διοργάνωσης νικώντας την ΑΕΛ με 2-1 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στο 16′ ο Σιώζιος έκανε κάθετη πάσα στον Μιχαηλίδη, εκείνος πλάσαρε στην απέναντι γωνία, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 20ό λεπτό ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Λάνα έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και με μακρινό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ για το 1-0.

Στο 40ό λεπτό όμως ήρθε η ισοφάριση από την ΑΕΛ, όταν κέρδισε κόρνερ από τα δεξιά, την εκτέλεση ανέλαβε ο Αγοραστός και ο Μπασδέκης με κεφαλιά έκανε το 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η ομάδα του Τάσου Πάντου συνέχισε να πιέζει ψηλά και στο 75′ ήρθε το γκολ της πρόκρισης για τον Θρύλο. Συγκεκριμένα ο Μπάντης έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή της ΑΕΛ, ο Μιχαηλίδης κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και με πλασέ από κοντά κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 2-1 και να πάρει ο Ολυμπιακός την πρόκριση στον τελικό της Super League K15.

Θυμίζουμε ο τελικός θα γίνει την προσεχή Κυριακή (14/05) στις 13:30, με τον νικητή του άλλου ημιτελικού ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάντος): Χριστοδουλόπουλος, Σιώζιος, Καπάτος (59′ Βρυώνης), Νουχάι, Μπάνος, Λάνα, Τρικαλιώτης (80′ Ποτουρίδης), Κάπελας, Μιχαηλίδης (80′ Χιλάι), Κότσαλος (59′ Μπάντης), Ξανθόπουλος (51′ Καμάς).

ΑΕΛ (Ελευθεριάδης): Σπανός, Αβραμούλης, Μπαργιωτας, Αλμπάνης, Δεμίρης, Λύγουρας (41′ Νταφούλης), Αγοραστός (65′ Καραγιάννης), Μπασδέκης (70′ Πατσώνης), Γ. Τσακνάκης, Μ. Τσακνάκης, Όντος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς