22.4 C
Athens

«Ο Καμπάτσο επιμένει για Ρεάλ, παρά τα 3 εκατ. ευρώ που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός»

Τελειωμένη θεωρεί τη μεταγραφή του Φακούντο Καμπάτσο στη Ρεάλ η Mundo Deportivo, παρά τις μεγαλύτερες οικονομικά προτάσεις που έχει στα χέρια του, με καλύτερη εκείνη του Παναθηναϊκού.

Ο Αργεντινός πόιντ γκαρντ έχει προσφορές πολλών εκατομμυρίων δολαρίων από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, ωστόσο είναι πρόθυμος να βάλει το συναίσθημα πάνω από τα χρήματα, για να φορέσει ξανά τη φανέλα των Μαδριλένων. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές φέρεται να έχει κλείσει από τις 17 Μαρτίου, όταν ο παίκτης συναντήθηκε στη Βαρκελώνη με τον επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ της Ρεάλ, την ίδια μέρα που ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ισπανών, οι ομάδες που έχουν κάνει πρόταση στον Καμπάτσο είναι η Μονακό, η Αναντολού Εφές, ο Ερυθρός Αστέρας, που θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ και ο Παναθηναϊκός, που φαίνεται να είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προσφέροντάς του περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για τρία χρόνια.

Παρά την αστρονομική πρόταση των Πρασίνων, ο Αργεντινός επιμένει να επιστρέψει στη Ρεάλ και φαίνεται πρόθυμος να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του, προκειμένου να βρεθεί ξανά στη Μαδρίτη. Όπως αναφέρει πάντως η Mundo Deportivo, ο 32χρονος διεθνής πιέζει τους ανθρώπους της Βασίλισσας να ανεβάσουν την προσφορά τους, η οποία είναι σχεδόν τρεις φορές πιο χαμηλή από εκείνη του Παναθηναϊκού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς