26.1 C
Athens

Ομπράντοβιτς: Πραγματικός ηγέτης ο Πάντερ, χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραδέχθηκε την ανωτερότητα και τον χαρακτήρα της Ρεάλ που επέστρεψε από το 0-2 στη σειρά και το -18 στο Game 5 για να προκριθεί στο Final Four.

Ο προπονητής της Παρτιζάν έπλεξε το εγκώμιο του Πάντερ ενώ τόνισε πως είχε προειδοποιήσει τους παίκτες του στο ημίχρονο για την επιστροφή των Μαδριλένων.

«Έδειξαν χαρακτήρα, ποιότητα. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ και είναι δύσκολο να πεις πολλά τώρα αλλά χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα. Αυτό είναι το μπάσκετ, παίξαμε καλή άμυνα, έβαλαν τα μεγάλα σουτ, το σουτ του Πάντερ ήταν καλό επίσης. Παίξαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Δεν ήμουν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος με τις αποφάσεις στην επίθεση. Στο ημίχρονο είπε ότι η Ρεάλ έχει ποιότητα και περηφάνεια και θα προσπαθούσε να το γυρίσει. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και είχαμε προβλήματα στην άμυνα. Όταν η κατάσταση δυσκόλεψε προσπαθήσαμε να επανέλθουμε με δύο καλές άμυνες. Το σουτ του Πάντερ ήταν καλό, θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει. Ο Πάντερ έπαιξε σαν πραγματικός ηγέτης κι αρχηγός. Ο Σμάιλαγκιτς έπαιξε μόνο 9′ γιατί έκανε τρία γρήγορα φάουλ, ο Λεσόρ είχε τέσσερα για ώρα. Μεγάλος σύλλογος η Ρεάλ, είδατε πως πήγαν όλα στο τρίτο, το τέταρτο και το πέμπτο παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς