18.8 C
Athens

Το ερωτικό βαλς του Γιώργου Παπανδρέου με τη νέα σύντροφό του (pics)

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σύμη που είναι αγαπημένος προορισμός του πρώην πρωθυπουργού

Αχώριστος είναι πια ο Γιώργος Παπανδρέου με την αγαπημένη του Γουέντι Κόνελι και το ζευγάρι πέρασε μαζί όλο το καλοκαίρι, απολαμβάνοντας στις διακοπές του στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν στη Σύμη, έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς του πρώην πρωθυπουργού και όπως ήταν φυσικό τράβηξαν την προσοχή.

Ο φωτογραφικός φακός του Secret των «Παραπολιτικών» τους απαθανάτισε σε τρυφερά ενσταντανέ, να χορεύουν ένα ερωτικό βαλς σε μια βραδινή έξοδο, σε ένα από τα αγαπημένα τους ταβερνάκια στο νησί.

Ο Γιώργος Παπανδρέου μοιάζει να είναι πολύ ερωτευμένος με την καλλίγραμμη 50χρονη Ολλανδή personal trainer, με την οποία μοιράζονται πολλά κοινά, με σημαντικότερο την αγάπη για τη γυμναστική και τις αθλητικές δραστηριότητες.

Η Γουέντι Κόνελι, χωρισμένη, με δύο κόρες, ήρθε πριν από μερικά χρόνια για διακοπές στην Ελλάδα και την ερωτεύτηκε τόσο άμεσα και τόσο πολύ που αγόρασε με τον τότε σύζυγό της μια μεγάλη έκταση στη Σκιάθο, όπου έχτισε το εξοχικό της.

Με τον Γιώργο Παπανδρέου γνωρίστηκε πριν από δύο χρόνια και υπήρξε άμεσα έλξη ανάμεσά τους, ωστόσο επίσημα ζευγάρι έγιναν στις αρχές του φετινού καλοκαιριού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς