26.1 C
Athens

Μπέος: Πρέπει να με αγαπάνε οι που**νες για να γυρίζουν σε μένα και το Πανθεσσαλικό, θέλουμε να χαλάσουμε τη φιέστα της ΑΕΚ

Πρόταση για τελικό Κυπέλλου στο Τζιμπουτί ή σε αεροπλανοφόρο στον Παγασητικό έκανε στον αέρα ρ/σ ο Αχιλλέας Μπέος. Ο δήμαρχος Βόλου αρνείται κατηγορηματικά στους «εξυγιαντές» της ΕΠΟ τη διεξαγωγή στο Πανθεσσαλικό και τονίζει πως μοναδική λύση είναι ο διπλός τελικός.

Παράλληλα, τόνισε πως ο Βόλος θα αγωνιστεί με νέα παιδιά απέναντι στην ΑΕΚ και θα προσπαθήσει να της χαλάσει τη φιέστα πρωταθλήματος παλεύοντας να φτάσει εκείνος στη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στον FOCUS FM:

Για το Κύπελλο: «Ας πάνε να κάνουν τον τελικό στο Τζιμπουτί. Δεν δίνω το γήπεδο, γιατί είδαμε στο διαδίκτυο ότι έκλειναν ραντεβού θανάτου μπροστά στο δημαρχείο του Βόλου. Γιατί να κάνω μπάχαλο την πόλη μου, να σπάνε, να ρημάζουν οι χούλιγκανς εισαγωγής; Πρέπει να με αγαπάνε οι που**νες, δεν εξηγείται διαφορετικά, να γυρίζουν πάλι σε μένα και στο Πανθεσσαλικό. Εχω δηλώσει ότι αυτή τη στιγμή, το ποδόσφαιρο έχει τοξικότητα και μεγάλη ευθύνη έχουν αυτοί όλοι. Το Πανθεσσαλικό δεν το δίνω, τους έχω και μια άλλη πρόταση, αλλά την αφήνω τελευταία. Να φέρω ένα αεροπλανοφόρο και να γίνει ο τελικός πάνω σε αυτό, μέσα στον Παγασητικό! Γιατί δεν κάνουν διπλό τελικό να τελειώνουμε; Όλοι πρέπει να το καταλάβουν ότι αυτή είναι η λύση».

Για το ματς του Βόλου κόντρα στην ΑΕΚ όπου η Ένωση θέλει έναν βαθμό για την κατάκτηση του τίτλου: «Ακόμη δεν τελείωσε το πρωτάθλημα. Πρέπει να νικήσει και τον Βόλο η ΑΕΚ, που θέλει να κάνει φιέστα, αλλά ξέρετε πόσες φιέστες χάλασαν από μικρότερες ομάδες; Εμείς θα πάμε με νέα παιδιά, που θέλουν να δείξουν πράγματα στον προπονητή μας και αυτό θα το δείτε την Κυριακή. Θα είναι ανταγωνιστικοί και θα παίξουν για να νικήσουν. Αν τους υποτιμήσουν οι αντίπαλοι, θα την πατήσουν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς